Meny
 

Eventgodis

Från oss ska exempelvis en marknadsknalle kunna handla allt han behöver, likaväl som att idrottsföreningar ska kunna tjäna pengar på att sälja specialframtaget godis istället för att sälja strumpor eller kakor. Vårt lager är stort och välfyllt med allt från drycker, snacks, styckesaker och godis. En starkt växande marknad är remmar i alla dess olika smaker, vilket är en nisch som vi storsatsar på. Vi får ofta uppskattning för våra snabba leveranser och framför allt värdesätter våra kunder att kunna handla allt från en och samma leverantör, och dessutom till lägsta möjliga pris.

 

Event AB i Målilla om ERT Godis

”Remmar har blivit en formidabel succe”

Speedwaylaget Dackarna från Målilla är en av ERT:s samarbetspartners sedan många år. I år har man även börjat sälja godisremmar på sina hemmamatcher.
– Vi har sålt otroligt bra av dem, säger Jonas Olvenius, vd för Event AB i Målilla, som ansvarar för Dackarnas försäljning och marknadsföring.


Omkring 5 000 personer besöker i snitt Dackarnas hemmamatcher i speedwayens elitserie. Och en stor del av dessa verkar ha fallit för ERT Godis marknadsremmar.
– Under flera år har vi köpt in vårt ordinarie godis från ERT, men försäljningen av remmar har blivit en formidabel succé sedan vi startade med den i våras. Först var det tänkt att vi bara skulle testa att sälja remmar under en match, men nu fortsätter vi självklart med det, säger Jonas Olvenius.
Från ERT Godis lånar speedwayklubben även en försäljningsvagn.
– Den är enkel och smidig. Framför allt är det en stor fördel att den är mobil, säger Jonas.
Jonas Olvenius sätter stort värde i samarbetet med ERT Godis, och då framför allt den serviceanda som han tycker präglar företaget.
– Vi känner varandra väl och de fixar allt åt oss, även när vi har missat att beställa eller glömt saker. Det är en trygghet att veta att grejorna finns här på måndag om jag ringer på fredagseftermiddagen, avslutar Jonas.