Meny
 

ERT Godis växer och söker därför en innesäljare och sommarvikarier till lagret

Gillar du av utmaningar? Då har vi jobbet till dig! Vi söker en innesäljare som brinner för försäljning och vill bli vår nya toppsäljare!

Vi söker en målinriktad försäljare som drivs av utmaningar. I tjänsten ingår försäljning av framförallt konfektyr till butiker både inom DVH och SVH via telefon. Du får möjligheten att bygga upp din egen kundstock, vilket skapar goda möjligheter för merförsäljning till befintliga kunder. För att du ska lyckas som försäljare på ERT Godis får du stöd och coaching från arbetsledare och kollegor. Du kommer att arbeta i ett härligt säljteam i fräscha lokaler i Växjö. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sälj och har ambitionen att utvecklas inom detta yrke.

Personliga egenskaper
För att lyckas som försäljare på detta jobb tror vi att du är van att möta människor och har stor social kompetens. Du är positiv och motiveras av att arbeta emot uppsatta mål. Erfarenhet inom försäljning eller telefonförsäljning är mycket meriterande.
Du kommer att ha en fast lön och en heltidstjänst med provanställning.

Låter detta som något för dig?
​Ansök redan idag genom att skicka din ansökan och cv till jobbansokan@ertgodis.se.
Har du fler frågor så skicka ett mail med dina uppgifter så besvarar vi det inom kort.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi söker lagerpersonal

Gillar du ett högt tempo och utmaningar? Perfekt! Vi på ERT Godis söker nu extrapersonal och sommarvikarier. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt en positiv och glad personlighet. Ett extra plus är om du har truckkort sedan tidigare. 

Känner du dig träffad? Skicka CV och ansökan till conny.lejon@ertgodis.se. Vi tar enbart emot ansökningar via mail.