Meny
 

Kedjor & Avtalskunder

Vi har erfarenheten och vet att ingen avtalskund och dess verksamhet är den andre lik. Därför har vi skapat ett flexibelt system, som gör att vi skräddarsyr unika lösningar för varje kund, vare sig du representerar en biografkedja, bilkedja eller butikskedja och varhelst i Sverige du befinner dig. Leveranssätt och sortiment skiljer sig markant åt, och det är utifrån vetskapen om detta som vi har byggt vår verksamhet.

 

Butikskedjan Karlsson om ERT Godis

”Ibland är ett beslut bara ett par mejlrundor bort”

Butikskedjan Karlsson växer så det knakar. I Värnamo öppnade man under försommaren 2009 sin 15:e butik. ERT Godis är godisleverantör till kedjan.
– Jag ser bara en massa styrkor hos ERT Godis. De är riktiga klippor, säger produktchefen, Sandra Carlson.


Att klara av att vara leverantör till en stor kedja handlar långt ifrån om att bara kunna tillhandahålla rätt produkter. Framför allt ställer det höga krav på bland annat logistik, administration, kapacitet och kvalitet. ERT Godis är sedan ett antal år tillbaka leverantör av godis till butikskedjan Karlsson.
– Vi har en fantastisk bra relation till ERT Godis på alla plan. Jag pratar ju mycket med personalen i våra butiker, och samtliga har bara gott att säga om dem, berättar Sandra Carlson. 
– Vi och ERT Godis har en gemensam syn på vår verksamhet, där vi båda vill sälja så mycket godis till så bra pris som möjligt. Dyker det upp problem så löser de dem alltid åt oss, säger Sandra, som också värdesätter ERT Godis snabbhet.
– Och då menar jag inte bara i leveranserna, utan kanske främst i sina beslutsvägar. Från det att vi börjar diskutera en idé så kan ett beslut ibland bara vara ett par mejlrundor och fem minuter bort, avslutar hon.