Meny
 

Klipp mot dagligvaruhandeln

I och med att vi alltid har snabbt till beslut, erbjuder vi också kontinuerliga klipp till dagligvaruhandeln. Vi hinner leverera till 90% av Sverige på en dag - om ordern läggs innan klockan 11. Klippen korta datum, utgående artiklar eller överproduktioner. Vi har stående orders hos våra leverantörer. Det behöver inte nödvändigtvis handla om bara godis. Nej här kan du hitta allt mellan himmel och jord – från kakor till diskmedel, små eller stora partier.

 

City Gross i Växjö om ERT Godis

”Det är bara ren kärlek oss emellan”

City Gross i Växjö är en stor kund till ERT godis vad det gäller klipp och tillfälliga partier – trots att man har en helt egen organisation för det.
– ERT Godis är helt outstanding – helt klart den bästa ”klippleverantören” jag har, säger livsmedelschef, Fredrik Johansson.


Till största delen handlar det om konfektyr och snabbomsatta varor, som City Gross köper av ERT Godis. Och nästan dagligen träffas företagen för att se vad som finns i sortimentet av klipp-varor.
– Det finns ingen hejd på vad de kan erbjuda oss, de är otroliga på att hitta dessa tillfälliga partier till rätt pris. Det måste vara så att de bästa och största leverantörerna har en direktlinje in till ERT Godis.
Fredrik Johansson berättar också om den ömsesidiga kunskap och förståelse som finns mellan bolagen, vilket mynnar ut i bra affärer.
– I och med att de har lärt känna oss, vet de också vad vi vill ha och är intresserade av. Det gör att våra möten tar max fem minuter. Men när ERT-säljaren går härifrån har jag ändå köpt hälften av det han visade för mig.
– Jag är jätteglad över att jag jobbar med ERT. Allt stämmer till fullo – såväl administrativa detaljer som det rent personliga. Det är bara ren kärlek oss emellan, skrattar Fredrik.