Meny
 

Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba hos oss?

ERT GODIS SÖKER DIG!

Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag? ERT Godis i Växjö expanderar och det börjar bli dags att stärka upp vårt lagerteam med flertal nya erfarna medarbetare. Vi söker även efter studenter som kan jobba extra vid behov.

Vi söker nu dig som vill ingå i och bidra till teamet, verksamheten och den utveckling som väntar vårt expansiva företag. Avdelningen består idag av drygt trettio medarbetare och i företaget finns ytterligare ett antal medarbetare inom sälj, inköp, ekonomi och administration.

Meriterande är om du har några års erfarenhet av lagerarbete samt vana av orderplockning och/eller in- & utleveranshantering. Med fördel har du truckkort och truckvana. Svenska motsvarande gymnasienivå är ett krav. Arbetet kan innehålla en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt. Som person är du engagerad, punktlig, noggrann och sprider en positiv stämning kring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar. Utgångsläget är schemalagda arbetsveckor om 40 tim utifrån verksamhetens behov. Skift förekommer och arbetstiderna kan variera.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande.

Bedömer du att du är rätt för oss och vi är rätt för dig - välkommen med din ansökan bestående av CV med tillhörande Personligt Brev.

Låter det intressant? Maila din ansökan, märkt med "Lager", till lagerjobb@ertgodis.se

 

Är du intresserad av att jobba på lager?

Vi söker ständigt lagerpersonal, hör av dig och visa intresse via 

lagerjobb@ertgodis.se

 

Söker du kontorsjobb maila:

jobbansokan@ertgodis.se