Meny
 

Lösviktsgodis

Det flexibla upplägg vi erbjuder våra lösviktskunder, är helt baserat på hur de själva vill ha det. Vi står för inredning, har egna plockare etc. Men som kund bestämmer du själv vilka insatser du vill att vi står till tjänst med. I vårt sortiment av lösviktsgodis hittar du bara de bästa varumärkena. Våra kunder är såväl enskilda handlare, som stora grupperingar. Alla har dock en sak gemensamt – efter att de har börjat samarbete med oss har de samtliga ökat både omsättning och lönsamhet. Detta är fakta och inget försök att slå oss för bröstet. Dock är det ett bevis på att vårt koncept är framgångsrikt. De bästa varumärkena av lösviktsgodis, ett bredare och bättre sortiment och framför allt till samma eller lägre priser än andra erbjuder.

 

Kvantum Norremark i Växjö om ERT Godis

”De var och öppnade upp sitt lager åt oss på påskdagen”

– Det lösviktsgodis som vi inte kan beställa av ERT Godis, finns nog inte. Tobbe Blom är försäljningschef kolonial på Kvantum Norremark i Växjö och är mycket nöjd med sin ”nya” leverantör.

Under 2008 bytte Kvantum Norremark leverantör av lösviktsgodis. Den tidigare leverantören kunde inte erbjuda ett fullständigt sortiment av kända varumärken, så jakten på en ny inleddes.
– Valet föll på ERT Godis och det har vi verkligen ingen anledning att ångra, berättar Tobbe Blom.
En eller två gånger i veckan beställer varuhuset, som ligger på en årsförbrukning av lösgodis på cirka 35 ton, godis från ERT Godis.
– Jag skickar in min beställning innan lunch och dagen efter har vi allt här hos oss. De snabba leveranserna och det kompletta sortimentet är ERT Godis största förtjänster som leverantör.
– Sedan är det suveränt att de alltid ställer upp för sina kunder. De har exempelvis varit och öppnat upp sitt lager på påskdagen, när vi hade sålt slut, så att vi kunde komma och hämta påfyllning, berättar Tobbe Blom avslutningsvis.

 

Exploria Center - Huddinge

Exploria center i Huddinge titulerar sig som Europas största nöjescenter. Förutom dinosaurieland, bowling och laser game kan man även finna vårt lösviktskoncept. Starka varumärken och kvalitetsgodis i en perfekt balans för att sätta pricken över i:et efter och under en dag full av bus och lek.