Meny
 

Reklam- & presentgodis

Vi tar fram mycket unika specialprodukter för företags räkning. Ge oss en utmaning! Vi lovar att du kan få i det närmaste vad du vill. Självklart är påsk, jul och alla hjärtans dag intensiva perioder för oss inom detta segment, men året runt jobbar vi  gentemot exempelvis företag som arbetar med presentreklam. Upplägget bestämmer du själv, men många uppskattar vårt helhetsåtagande – från idé till distribution av färdig produkt till din slutmottagare. För de presentreklamföretag vi jobbar med finns det stora förtjänstmöjligheter. Hanteringen är ytterst enkel, i och med att det enda de behöver fokusera på är införsäljningen – resten tar vi hand om.

SEBLIN om ERT Godis

”Härliga människor, som aldrig ser några problem”

Företaget SEBLIN Företagsprofilering i Växjö jobbar i huvudsak med konceptlösningar.

– Vi hjälper våra kunder att synas och lyfta deras profil, samt att stärka teamkänslan i företaget. Tillsammans med våra leverantörer, bland annat ERT Godis på konfektyr, löser vi det på ett enkelt, smidigt och proffsigt sätt, säger Sebastian Sjöö på SEBLIN.
– Samarbetet med ERT Godis fungerar alldeles utmärkt. Vi har en egen kontaktperson där, och är han upptagen kommer man automatiskt till en annan kollega. På så sätt kan vi alltid få snabba svar, vilket är värdefullt när tiden är knapp och mycket ska göras, menar Sebastian.
Hos SEBLIN Företagsprofilering hittar man allt från visitkort, brevpapper, pennor, sommar- och julpresenter, till profilkläder och  yrkeskläder. Det sistnämnda har man också en separat butik för, med alla marknadsledande varumärken i sortimentet för omgående leverans - med eller utan företagslogotypen applicerad på plagget.
– Vi kräver högsta kvalitet i det vi jobbar med – oavsett om det handlar om produkter eller tjänster, säger Sebastian.
Därför får ERT Godis se det som ett gott betyg att SEBLIN valt just dem som en av de ledande leverantörerna avseende konfektyr.
– För oss är det smidigt med en lokal leverantör på konfektyr, ERT Godis erbjuder ett gediget och brett sortiment  innehållandes olika kvalitéer och prisklasser, säger Sebastian.
– ERT Godis kännetecknas av enkelhet och en mycket hög servicenivå. De är alla härliga människor, som aldrig ser några problem i någonting, utan snabbt fixar allt man ber dem om. Det gäller inte bara lokalt, utan de löser även leveranser runt om i Sverige på ett föredömligt sätt, avslutar Sebastian Sjöö.