Meny
 

Servicehandel

Hela ERT Godis verksamhet började en gång i tiden med att arbeta mot servicehandeln. Det är även det segment som ännu idag är störst. I kundstocken finns både servicebutiker, kiosker, jourbutiker, idrottsföreningar, mackar, biografer,  tobakshandlare m fl. Snabbhet, flexibilitet, serviceinriktning och ett mycket brett sortiment är några exempel på faktorer som gör oss mycket framgångsrika inom segmentet servicehandel. Ett exempel på det är att vi lovar leverans nästkommande dag, om ordern läggs före kl 12.00.

 

Gottegrisen om ERT Godis

”ERT Godis hjälper oss att erbjuda ett komplett sortiment”

Gottegrisen är Växjös största godisbutik och man gör alla sina inköp, avseende konfektyr, från ERT Godis.
– ERT Godis ger oss möjlighet att kunna erbjuda våra kunder ett komplett sortiment, säger Berne Hammarström, ansvarig på Gottegrisen.


Cirka 700 sorters lösviktsgodis, godis med leksaker i, leksaker med godis i, stycksaker, läsk, snacks – ja, listan kan göras hur lång som helst över Gottegrisens sortiment.
– Det helt kompletta sortimentet är självklart en styrka för oss. Här vet kunderna att de kan hitta precis det de söker, berättar Berne Hammarström.
I och med att Gottegrisen ligger i Växjö, har man också nära till ERT Godis huvudkontor och lager.
– Visst är närheten en fördel. Snabba leveranser och akutinsatser, vet jag att de fixar till alla – oavsett var i landet man befinner sig – men vi har ju också den fördelen att vi snabbt kan åka till dem, om det skulle behövas.
– ERT Godis är mycket bra att ha att göra med. Man möts alltid av vänlig och tillmötesgående personal, och det verkar aldrig finnas några problem. Jag har inte stött på något som de inte har fixat åt oss, säger Berne Hammarström avslutningsvis.